John Lennon (1940 – 1980), Paul McCartney (* 1942)

Help!

As performed by The Beatles

voorConcert Band/Harmonie/Fanfare
UitgavePartituur
Artikelnr.891009
Auteur / ComponistJohn Lennon, Paul McCartney
ArrangeurAndrew Watkin
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang20 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2011
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.1865-11 MS
ISMN9790035202012

Beschrijving

Lang voor de tijd van de videoclips gebruikten de Beatles al het medium film. Na Yeah Yeah Yeah (A Hard Day’s Night) uit het jaar 1965 hadden ze met Help! hun tweede bioscoopfilm. De titelsong van het gelijktijdig gepubliceerde engelijknamige album was oorspronkelijk een langzame ballad. De producent George Martin bracht meer tempo in de song en zo ontstond een van de succesvolste hits ooit van ‘The Fab Four’. Met de variabele instrumentatie van de bewerkingvan André Waigneins is deze tijdloze hit nu voor vele blaasorkesten toegankelijk.

19,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven