Andrew Lloyd Webber (* 1948)

The Phantom of the Opera

De Haske Pop Collection

A. Lloyd Webber: The Phantom of the Opera, Fanf (Part.) (0)
voorFanfare
UitgavePartituur
Artikelnr.870097
Auteur / ComponistAndrew Lloyd Webber
ArrangeurLorenzo Bocci
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang36 pagina’s; 21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1064037
ISMN9790035094754

Beschrijving

De musical The Phantom of the Opera is gebaseerd op het boek Le fantôme de l’opéra van Gaston Leroux. Het verhaal is opgebouwd rond een mismaakt muzikaal genie dat gemaskerd in de krochten van de Parijse Opéra leeften invloed probeert uit te oefenen op de carrière en het leven van Christine, de jonge zangeres op wie hij verliefd is. Deze dramatische musical leverde een aantal prachtige bekende melodieën op, waarvan Lorenzo Bocci de volgendein zijn eenvoudige arrangement verwerkte: The Phantom of the Opera, All I Ask of You, Masquerade en The Music of the Night.

28,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven