Tia Lodewijks

Apenootjes

20 Coördinatieliedjes waarin muziek, toneel en lichamelijke opvoeding samengaan

Apenootjes (0)
voorZangstem
UitgaveBladmuziek
Artikelnr.773759
Auteur / ComponistTia Lodewijks
TaalNederlands
Uitgever / ProducentToorts
Productie nr.UDT9060206746
ISBN9789060206744

Beschrijving

Twintig gemakkelijk in het gehoor liggende liedjes voor kinderen van ongeveer drie tot tien jaar. Maar zeker niet alleen om te zingen: alle liedjes geven aanleiding tot vrolijke mini-toneelstukjes. Daarin kunnen de kinderen zich helemaal uitleven. De kern is dat ze zo op speelse wijze lichamelijk een gerichte activiteit kunnen ontplooien.

De liedjes zijn geschikt om op school, in het gezin of op kamp te worden gebruikt. Bovendien hebben ze grote therapeutische waarde: de aandacht die aan de beweging wordt geschonken, kan helpen storingen in de motoriek te overwinnen. Ook worden suggesties gedaan voor het geval er sprake is van een (tijdelijke) lichamelijke beperking.

10,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven