Morty Manus

Basix Gitaar Methode 1

Placeholder image
voorGitaar
UitgaveMuziek lesboek, playback-CD
Artikelnr.766534
Auteur / ComponistMorty Manus
TaalNederlands
Uitgever / ProducentBroekmans & van Poppel
Productie nr.BP 1677

Beschrijving

Basix Gitaar Methode deel 1 met cd Alfred heeft alles wat u nodig hebt om te starten met gitaar spelen. De lesmethode van de componisten Ron en Morty Manus biedt een volledige introductie van de gitaar, waarbij u op een leuke en eenvoudige manier gitaar leert spelen. De lesstof bevat de muziektheorie voor beginners. U maakt kennis met verschillende muziekstijlen, zoals blues, rock, jazz, klassiek, country en volksmuziek. Basix Gitaar Methode deel 1 met cd Alfred wordt geleverd met een cd, waar alle liedjes en voorbeelden op staan.

Basix Gitaar Methode deel 1 met cd Alfred is een plezierige lesmethode, omdat de moeilijkheidsgraad niet te snel oploopt en u evengoed voldoende vorderingen maakt. In de uitgave zijn foto’s van beroemde gitaristen toegevoegd, die uw fantasie prikkelen om zelf ook een ster te worden.

Basix Gitaar Methode deel 1 met cd Alfred is onderdeel van een populaire serie gebruiksvriendelijke en educatieve muziekboeken. Alles wat u leert, kunt u direct in de praktijk brengen door de oefeningen mee te spelen met de begeleidings-cd.

15,00  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

Morton Manus_Ron Manus, Basix Gitaar Methode deel, Git (+CD)
Morty Manus

Basix Gitaar Methode 2

voor: Gitaar

Muziek lesboek, playback-CD

Artikelnr.: 767695

16,00  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 2–4 weken
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven