John Miles (* 1949)

Music

as performed by John Miles

J. Miles: Music (Part.) (0)
voorConcert Band/Harmonie/Fanfare
UitgavePartituur
Artikelnr.879100
Auteur / ComponistJohn Miles
ArrangeurRoland Kernen
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang24 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2013
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1135451-215
ISMN9790035225127

Beschrijving

Met deze wereldberoemde hit wilde John Miles een ode aan de muziek brengen door alle aspecten van deze kunstvorm aan bod te laten komen. Van een mooie, langzame ballade tot een stevig ritmisch rock-gedeelte, grote dynamische contrasten en een instrumentatie die klein en compact is en even later een bijna symfonische dimensie krijgt. Dit arrangement voor tienstemmig variabele bezetting is ideaal om de passie voor muziek bij uw beginnende musici los te weken!

22,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven