John Miles (* 1949)

Music

Accordion

J. Miles: Music, AkkOrch (Pa+St) (0)
voorAccordeonorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.883091
Auteur / ComponistJohn Miles
ArrangeurMarc Belder
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2007
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1074243
ISBN9789043128049

Beschrijving

In 1976 bestormde het nummer Music van de band John Miles and Co de hitparades. Music, vaak bekritiseerd als pompeus en hoogdravend in een periode die steeds meer de kant van de punk opging, was in feite typisch Britse technopop endaarbij een bepalende plaat voor die tijd, samen met nummers als Queen’s Bohemian Rhapsody. Met veel gevoel voor dynamiek en dramatiek werkt deze ode aan de muziek nog altijd aanstekelijk.

59,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven