Jacques Offenbach (1819 – 1880)

Orpheus in the Underworld

The Great Classics

J. Offenbach: Orpheus in the Underworld, Blaso (Part.) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.871178
Auteur / ComponistJacques Offenbach
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang44 pagina’s
Uitgavejaar2005
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1053830
ISMN9790035054505

Beschrijving

In de operette Orphée aux Enfers (Orpheus in de onderwereld) parodieert Offenbach het beroemde verhaal van Orpheus en Euridice uit de oude Griekse sagenwereld - indirect stelt hij echter de zelfgenoegzaamheid van veelvan zijn tijdgenoten aan de kaak. De ouverture is niet geheel van Offenbachs hand. Carl Binder heeft er diverse stukken aan toegevoegd voor een Weense productie in 1860, en die zijn er sindsdien in gebleven. Wil van der Beek maakteeen transcriptie voor harmonieorkest van de aanstekelijke ouverture - waarin natuurlijk de beroemde cancan is verwerkt.

30,60  €
Levertijd: 2–4 weken
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven