Victor Oskam (1955 – 2013)

African Percussion

Speel djembé met Aly N'Diaye Rose

V. Oskam: African Percussion, Djem (0)
voorDjembé
UitgaveBuch + CD
Artikelnr.871713
Auteur / ComponistVictor Oskam
TaalNederlands
Omvang40 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2009
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1094683
ISBN9789043131643

Beschrijving

Dit boek bevat vier stukken in oplopende moeilijkheidsgraad die alleen, met cd, of in groepsvorm te spelen zijn, waarbij het laatste het meest stimulerend is. Met elkaar kun je toewerken naar een concert en kunje bij het oefenen alles op een haalbaar tempo uitvoeren. De door Aly op de cd gespeelde solos bij Alu bonja ma en Lundjé mama vormen de slagroom op de taart en zijn een uitdaging op zich. Wanneer het lukt om deze te spelen zalde voldoening groot zijn.Aly N’Diaye Rose is een meesterdrummer. Zijn geluid op de djembé en zijn kunde om te soleren is van grote klasse.

27,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven