Gerald Oswald (* 1968)

Roman Pictures

Mitropa Concertwork Series

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.957573
Auteur / ComponistGerald Oswald
Moeilijkheidmedium
Omvang40 pagina’s
Uitgavejaar2020
Uitgever / ProducentMitropa
Productie nr.2208-20-140 M
ISMN9790035245248

Beschrijving

Deze programmatische compositie beschrijft de geschiedenis en gebeurtenissen rond de voormalige Romeinse stad Flavia Solva. Deze lag ooit in het zuidoosten van de provincie Noricum, het huidige Zuid Stiermarken in Oostenrijk. In dit werk verklankt de componist de grootsheid van de stad, de schoonheid van het omringende landschap, de drukte op de markt, de gevaren en uiteindelijk de vernietiging door de Germanen in de tweede eeuw n.Chr. Flavia Solva is later nog weer uitgegroeid tot een bloeiende stad, maar in de vijfde eeuw kwam er door ontvolking definitief een einde aan, een lot dat meer steden in het Romeinse Rijk beschoren is geweest. Een boeiend werk over een fascinerendeplek!

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
34,70  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

G. Oswald: Roman Pictures, Blaso (Pa+St)
Gerald Oswald

Roman Pictures

Mitropa Concertwork Series

voor: Harmonieorkest

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 957571

183,40  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven