Suzan Overmeer

Jazz in de klas

Een uniek educatief jazzlesboek voor kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar

S. Overmeer: Jazz in de klas (+CD) (0)
UitgaveBladmuziek, playback-CD
Artikelnr.773764
Auteur / ComponistSuzan Overmeer
TaalNederlands
Omvang48 pagina’s
Uitgavejaar2008
Uitgever / ProducentToorts
Productie nr.UDT9060208267
ISBN9789060208267

Beschrijving

Voor groepen kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar is Jazz in de klas een uniek educatief jazzlesboek. Er zijn twaalf speciaal voor dit project geschreven Nederlandstalige jazzliedjes met allerlei meespeelversies, in totaal meer dan veertig tracks. In het boek staan per lied uiteenlopende actieve lesopdrachten, die steeds andere accenten leggen. Zo kunnen er heel wat swingende uurtjes in de klas worden doorgebracht.

De lessen en de liedjes zijn zo gemaakt dat iedere leerkracht uit het primair onderwijs of vakdocent muziek er gemakkelijk en zonder veel voorbereiding mee kan werken. Het uitgangspunt bij elke lesopdracht is de eigen creativiteit van het kind: zelf muziek verzinnen en improviseren. Alle kinderen, of ze nu wel of geen muzikale voorkennis hebben, kunnen ‘zingend of op instrumenten spelend ‘ meedoen met Jazz in de klas.

0,00  €
Sorry, dit artikel is niet langer beschikbaar.
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven