David Paich (* 1954)

Rosanna

as performed by Toto

D. Paich: Rosanna, Blaso (Part.) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.861549
Auteur / ComponistDavid Paich
ArrangeurMike Sheppard
Moeilijkheidmedium
Omvang26 pagina’s
Uitgavejaar2020
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1206216-140
ISMN9790035243886

Beschrijving

In 1982 scoorde rockband Toto een wereldhit met Rosanna. De song is met z’n meer dan vijf minuten lengte veel langer dan destijds gebruikelijk was, en misschien droeg dat nou juist bij tot het enorme succes. De Londense arrangeur Mike Sheppard, die de pop- en rockscene door en door kent, maakte een schitterende, kleurrijke versie van deze rockstandard.

23,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven