Basisfilters
Instrumenten
Stijl
Trefwoord
Uitgave
Leren
Taal
Moeilijkheidsgraad

Partituur & partijen – Bladmuziek

Één van de meest voorkomende bladmuziekuitgaven is de combinatie van directiepartituur met bijbehorende losse partijen voor alle verschillende stemmen, zoals gangbaar in orkest-, koor-, blaas- en kamermuziek. Hier vind je een uitgebreide selectie partituren en partijen in allerlei categorieën.

Deze uitgaven zijn zeer praktisch, aangezien alle (bladmuziek) materialen voor een concertante uitvoering inbegrepen zijn: zowel de directiepartituur voor de ensembleleider of dirigent voor het instuderen en leiden van het werk, als de individuele instrumentale en/of zangstemmen die voor de praktische uitvoering tijdens een repetitie of concert nodig zijn.

Neem ook eens een kijkje bij onze speelpartituren!

Partituren en partijen voor verschillende bezettingen:

Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven