Adam Perlmutter

Een absoluut gehoor

Tonen op het gehoor herkennen – een handleiding voor de muzikant

A. Perlmutter: Een absoluut gehoor (0)A. Perlmutter: Een absoluut gehoor (1)A. Perlmutter: Een absoluut gehoor (2)A. Perlmutter: Een absoluut gehoor (3)A. Perlmutter: Een absoluut gehoor (4)
UitgaveMuziek lesboek, online audio
Artikelnr.776414
Auteur / ComponistAdam Perlmutter
TaalNederlands
Omvang82 pagina’s
Uitgavejaar2016
Uitgever / ProducentHal Leonard
Productie nr.DHP 1165757-404
ISBN9789043151917
ISMN9790035235102

Beschrijving

Het fenomeen ‘absoluut gehoor’ is al honderden jaren een bron van eindeloze fascinatie. Het vermogen om de hoogte van een toon te herkennen zonder referentietoon wordt beschouwd als een aangeboren magische gave die slechts een paar musici gegeven is– een vaardigheid die niet kan worden aangeleerd.

Hal Leonard’s methode voor Een absoluut gehoor is bedoeld om je te helpen een absoluut gehoor te ontwikkelen. Ondertussen zul je er ook als musicus van profiteren en je zult intenser naar muziek leren luisteren en er meer voldoening uit halen. Het hart van dit boek wordt gevormd door een serie van 49 gehoortrainingsessies – één per dag gedurende zeven weken, waarbij je de online audiofragmenten kunt gebruiken.

Veel van de sessies omvatten drie afzonderlijke oefeningen: je kunt er één doen en de andere voor later bewaren, of ze alle drie achter elkaar doen. Neem je tijd en ga pas naar de volgende sessie als je tevreden bent over je resultaat in de voorgaande sessie. Al vrijsnel zul je constateren dat je gevoel voor toonhoogte met rasse schreden vooruitgaat!

31,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven