Bart Picqueur (* 1972)

On Wings

Originale Unterhaltungsmusik

B. Picqueur: On Wings, Blaso (Part.) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.999709
Auteur / ComponistBart Picqueur
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang30 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2011
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP11025524
ISMN9790365221448

Beschrijving

Maak je klaar voor de vlucht van je leven! Want muziek geeft je vleugels, ze geeft een gevoel van vrijheid en blijdschap... Bart Picqueur zette deze positieve boodschap muzikaal om in opdracht van ‘VLAMO Oost Vlaanderen’ in België.VLAMO is de organisatie die in Vlaanderen alle amateurgezelschappen op het gebied van muziek samenbrengt en verschillende projecten steunt.

27,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven