Nicola Piovani (* 1946)

La Vita è Bella

Film Spectaculars

N. Piovani: La Vita è Bella, Blaso (Pa+St) (0)N. Piovani: La Vita è Bella, Blaso (Pa+St) (1)N. Piovani: La Vita è Bella, Blaso (Pa+St) (2)N. Piovani: La Vita è Bella, Blaso (Pa+St) (3)N. Piovani: La Vita è Bella, Blaso (Pa+St) (4)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.879053
Auteur / ComponistNicola Piovani
ArrangeurLorenzo Bocci
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1064007
ISMN9790035055472

Beschrijving

La Vita è Bella is het verhaal van Guido (Roberto Benigni) en zijn gezin in een naziconcentratiekamp in de Tweede Wereldoorlog. Om zijn zoontje te beschermen tegen de verschrikkingen aldaar vertelt Guido hem dat ze in het kampzijn om mee te doen aan een spel waarmee prijzen te winnen zijn - en dat degene met de meeste punten een tank zal winnen. Laat u meevoeren op de fraaie muziek van Nicola Piovani in de wereld van Roberto Benigni, met een film die,tussen vreugde en verdriet, beslist zijn plaats in de geschiedenis van de film heeft verdiend. La Vita è Bella won 53 prijzen, waaronder een Oscar voor de beste soundtrack.

127,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

N. Piovani: La Vita è Bella, Blaso (Part.)
Nicola Piovani

La Vita è Bella

Film Spectaculars

voor: Harmonieorkest

Partituur

Artikelnr.: 890386

29,60  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven