Maurice Ravel (1875 – 1937)

Pavane pour une Infante Défunte

for solo trombone and wind orchestra

voorTrombone, harmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.1011237
Auteur / ComponistMaurice Ravel
ArrangeurJohan de Meij
Moeilijkheidmedium
Uitgavejaar2015
Uitgever / ProducentAmstel Music
Productie nr.AM 145-010
ISMN9790035232323

Beschrijving

Pavane pour une Infante Défunte (Pavane voor een overleden prinses) is naast de Boléro een van de populairste werken van Ravel. De originele versie voor piano, geschreven in 1899, is een aantal jaren later door de componist zelf bewerkt voor orkest en werd een hoogtepunt in het Franse klassieke repertoire. Johan de Meij heeft een speciale versie gecreëerd voor de wereldberoemde trombonist Joe Alessi. Dit unieke arrangement voor solotrombone (Moeilijkheidsgraad 5) en harmonieorkest klinkt alsof het werk van oorsprong voor deze bezetting is gecomponeerd. Het kan ook worden uitgevoerd met solobugel (Moeilijkheidsgraad 3+) of alleen harmonieorkest. Adembenemend mooi!

108,00  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven