Lionel Richie (* 1949)

All Night Long

as performed by Lionel Richie

voorBrass band
UitgavePartituur
Artikelnr.981737
Auteur / ComponistLionel Richie
ArrangeurThijs Oud
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang36 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2008
Uitgever / ProducentScherzando
Productie nr.1570-08-130 S
ISMN9790035003275

Beschrijving

De bekende Amerikaanse singer-songwriter Lionel Richie, die jarenlang deel uitmaakte van de Commodores en als solo-artiest vele internationale hits op zijn naam heeft staan, bracht halverwege de jaren tachtig de single All NightLong uit. Het werd een daverend succes. In 1984 zong Richie het nummer voor een miljoenenpubliek, tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Los Angeles. Inmiddels is deze song uitgegroeid tot een heuse dansvloerklassieker.Dit arrangement van Thijs Oud blijft dicht bij het origineel.

21,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven