Nikolaj Rimski-Korsakov (1844 – 1908)

Song of India

Great Classics

N. Rimski-Korsakow: Song of India, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.891766
Auteur / ComponistNikolaj Rimski-Korsakov
ArrangeurWil van der Beek
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2008
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1084549
ISMN9790035057650

Beschrijving

Aanvankelijk was Nikolaj Rimsky-Korsakov (1844-1908) een Russische marineofficier, maar de successen die hij als componist behaalde, waren voor hem aanleiding om zich geheel te wijden aan het componeren. Hij is met name bekend vanwegeorkestwerken als Capriccio Espagnol en Sheherazade. Zijn vijftien opera’s worden minder vaak uitgevoerd. ‘Song of India’ komt uit de sprookjesachtige opera Sadko. In het lied zingt een koopman over zijn vaderland.Het is alom bekend geworden, getuige de vele uitvoeringen en bewerkingen. Deze versie voor harmonieorkest is van de hand van Wil van der Beek.

139,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven