Gioachino Rossini (1792 – 1868)

Il Barbiere di Siviglia

Sinofinia dall'opera

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.958436
Auteur / ComponistGioachino Rossini
ArrangeurFranco Cesarini
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2011
Uitgever / ProducentMitropa
Productie nr.1789-10-010 M
ISMN9790035034293

Beschrijving

De opera De barbier van Sevilla bracht bij de première niet het succes waarop de componist had gehoopt. Pas toen Rossini de ouverture verving, kreeg hij de waardering van het publiek waarop hij had gerekend. Sindsdien wordt de operaover de gehele wereld gespeeld. Franco Cesarini bewerkte de in meerdere versies bestaande tweede ouverture voor blaasorkest. Een versie waaraan het beroemde Rossini crescendo natuurlijk niet mag ontbreken!

178,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven