Martin Scharnagl (* 1988)

Farmer's Tuba

Funky Solo for Tuba and Band

voorTuba, harmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.797398
Auteur / ComponistMartin Scharnagl
PerformerViera Blech
Moeilijkheidmediumgevorderd
Maten21 × 29,7 cm
Duur2:30 minuten
Uitgavejaar2018
Uitgever / ProducentMusikverlag Rundel
Productie nr.MVSR3386

Beschrijving

"Farmer's Tuba" werd in 2012 geschreven voor de tubaspeler Josef Hofer. Componist Martin Scharnagl wilde deze solo "op het lijf" van zijn vriend en mede-bandlid van de formatie VIERA BLECH schrijven. Het resultaat is een stuwend stuk in funkstijl dat zowel ritmisch als technisch veel van de solist eist.

Na verloop van tijd ontwikkelde "Farmer's Tuba" zich tot een soort handelsmerk van tubaspeler Josef Hofer bij de talrijke concerten van VIERA BLECH en bij veel luisteraars ontstond de wens naar een uitgave voor solo-tuba en blaasorkest.

Met deze bladmuziek verrijkt Martin Scharnagl het repertoire voor solo-tuba en blaasmuziek met een klein meesterwerkje dat niet alleen alle blazers, maar ook de drummer veel spelvreugde zal bieden!

Overigens is de titel van het stuk geen toeval: Josef Hofer is niet alleen muzikant en muziekpedagoog, maar heeft ook een boerderij in het Oostenrijkse dorp Oberndorf bij Kitzbühel.

We gebruiken YouTube om video-inhoud in te sluiten. Deze Google-service heeft zijn eigen cookies en kan gegevens over uw activiteit verzamelen. Meer informatie vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van de aanbieder. We hebben uw toestemming nodig om YouTube-video's weer te geven:

Bekijk YouTube-inhoud
66,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven