Franz Schmidt (1874 – 1939)

Intermezzo

from the opera Notre Dame

F. Schmidt: Intermezzo, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.884764
Auteur / ComponistFranz Schmidt
ArrangeurWil van der Beek
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2011
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1114738
ISMN9790035200445

Beschrijving

Het Intermezzouit de romantische opera Notre Dame is waarschijnlijk wel het beroemdste werk van Franz Schmidt. Het is gebaseerd op Notre Dame de Paris (De klokkenluider van de Notre Dame), een roman van Victor Hugo. De herkomstvan de componist is goed te herleiden, want deze lieflijke compositie kent zowel romantische als ook Hongaarse invloeden. Wil van der Beek plaatst met zijn geslaagde bewerking deze Oostenrijks-Hongaarse componist weer even terugin de spotlights.

139,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven