Hennie Schouten

Muzikleer in theorie en praktijk

H. Schouten: Muzikleer in theorie en praktijk (Bu) (0)H. Schouten: Muzikleer in theorie en praktijk (Bu) (1)H. Schouten: Muzikleer in theorie en praktijk (Bu) (2)H. Schouten: Muzikleer in theorie en praktijk (Bu) (3)H. Schouten: Muzikleer in theorie en praktijk (Bu) (4)H. Schouten: Muzikleer in theorie en praktijk (Bu) (5)H. Schouten: Muzikleer in theorie en praktijk (Bu) (6)H. Schouten: Muzikleer in theorie en praktijk (Bu) (7)
UitgaveBoek (softcover)
Artikelnr.617673
Auteur / ComponistHennie Schouten
TaalNederlands
Omvang256 pagina’s; 15,1 × 23,1 cm
Uitgavejaar2009
Uitgever / ProducentStrengholt
Productie nr.STRENG 400422
ISBN9789049400422

Beschrijving

Dit boek kan worden beschouwd als het vervolg op Eenvoudige muziekleer en is geschreven voor aanstaande musici en amateurs die op professionele wijze actief willen zijn in de muziek. Door zijn grote ervaring als muziekpedagoog weet Hennie Schouten als geen ander waar voor de meeste studenten de moeilijkheden tijdens het muziekonderricht liggen. Als auteur van vele muziekhandboeken is hij erin geslaagd een compleet en duidelijk leerboek te schrijven, waarmee studenten zich de theorie met succes kunnen eigen maken. Dit boek beperkt zich niet tot informatie over klassieke muziek; ook de techniek van de moderne muziek komt aan de orde. Tevens gaat de auteur uitvoerig in op de bijzonderheden en technieken van de verschillende instrumenten.

24,40  €
Sorry, dit artikel is niet langer beschikbaar.
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven