Otto M. Schwarz (* 1967)

Roller Coaster

A Symphonic Sketch

O.M. Schwarz: Roller Coaster, AkkOrch (Pa+St) (0)
voorAccordeonorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.576418
Auteur / ComponistOtto M. Schwarz
ArrangeurSebastian Klein
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang16 pagina’s; 22,9 × 30,5 cm
Uitgavejaar2010
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1104868
ISBN9789043134149

Beschrijving

Otto M. Schwarz beschrijft in dit werk een rit in een achtbaan. Bij de start worden de wagentjes omhooggetrokken met een ketting. Hoog boven de grond begint de rit met alle bekende variaties, van steile afdalingen tot loopings, waarbijhet gillen van de passagiers te horen is. Tegen het einde van het stuk gaat het sneller en sneller, tot het eindpunt is bereikt. Roller Coaster is te beschouwen als een muzikale schets en is vooral geschikt als toegift bij eenconcert. Stap maar in! De rit kan beginnen!

56,10  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven