Alan Silvestri (* 1950)

Cast Away (End Credits)

from the motion picture Cast Away

A. Silvestri: Cast Away (End Credits), Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.999939
Auteur / ComponistAlan Silvestri
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2011
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP10101505
ISMN9790365221790

Beschrijving

De kaskraker Cast Away werd in het jaar 2000 genomineerd voor twee Oscars. De film vertelt het verhaal van een man die neerstort met een vliegtuig. Tom Hanks speelt deze rol en als enige overlevende komt hij terecht op een onbewoondeiland. Aan het begin van de film horen we een lied van ElvisPresley en een Russisch koor. Maar bijzonder is dat er pas na meer dan 100 minuten weer muziek klinkt! Aidan Thomas maakte van dit prachtige hoofdthema deze subtielebewerking.

137,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven