Basisfilters
Instrumenten
Stijl
Trefwoord
Uitgave
Leren
Taal
Moeilijkheidsgraad

Sinterklaas – Bladmuziek

Wil jij jezelf graag van je beste kant laten horen tijdens het sinterklaasfeest? We hebben de mooiste sinterklaasliedjes hier voor je op een rij gezet: Er zijn arrangementen beschikbaar voor heel veel verschillende instrumenten. Er is muziek die je alleen kunt spelen en er zijn een boel duetten en uitgaven voor verschillende ensembles verkrijgbaar.

Het sinterklaasfeest is een kinderfeest dat vooral in Nederland en België erg populair is. Elk jaar wordt Sinterklaas op allerlei plekken uitgebreid met een intocht onthaald. De sinterklaasperiode wordt afgesloten met pakjesavond op 5 december (6 december in België). Naast pepernoten, pieten, het zetten van de schoen, cadeautjes en marsepein is ook het zingen en spelen van sinterklaasliedjes onlosmakelijk met deze traditie verbonden.

Op zoek naar iets voor in de schoen?

Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven