Seb Skelly

Moves Like Jagger

Recorded by Maroon 5 featuring Christina Aguilera

S. Skelly: Moves Like Jagger, 5Blech;Schl (Pa+St) (0)
voor5 koperblazers; slagwerk ad lib.
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.817631
Auteur / ComponistSeb Skelly
Moeilijkheidmedium
Uitgavejaar2021
Uitgever / ProducentFentone Music
Productie nr.F 1011-070
ISBN9789043161282
ISMN9790230010115

Beschrijving

Deze aanstekelijke hit van Maroon 5, uitgevoerd in samenwerking met Christina Aguilera, heeft een strakke groove die eenieder uitnodigt tot dansen. Seb Skelly liet zich door de positieve vibes van het nummer inspireren tot het schrijven van een arrangement voor koperblaaskwintet. Hij voegde er een optionele drumpartij aan toe en creëerde een pareltje waaraan zowel spelers als publiek hun hart kunnen ophalen.

27,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven