John Philip Sousa (1854 – 1932)

The Black Horse Troop

Ceremonial Series

J.P. Sousa: The Black Horse Troop, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.975844
Auteur / ComponistJohn Philip Sousa
ArrangeurPhilip Sparke
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 172-010
ISMN9790570291724

Beschrijving

John Philip Sousa schreef deze mars voor Troop A, een uitmuntende bereden eenheid van de Ohio National Guard in Cleveland. Frederick Fennell beschreef dit stuk als volgt: “Dit is een regimentsmars van een klassieke inhoud en vorm,een die kan dienen als model voor alle vergelijkbare marsen… In The Black Horse Troop is veel meer te vinden dan enkel Sousa’s talent voor het schrijven van marsen: zijn liefde voor paarden heeft hem ongetwijfeld geholpenbij het maken van een van zijn mooiste creaties.” De titel verwijst naar het exclusieve gebruik van zwarte paarden door Troop A, Ohio National Guard.

117,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven