Philip Sparke (* 1951)

Snow Valley Sleigh Ride

Debut Series (Anglo)

P. Sparke: Snow Valley Sleigh Ride, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.975346
Auteur / ComponistPhilip Sparke
Moeilijkheidzeer eenvoudig
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2007
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 206-010
ISMN9790570292066

Beschrijving

Snow Valley Sleigh Ride speelt zich af in een denkbeeldig skioord, dat gesitueerd kan zijn in de Verenigde Staten of Europa. Het beeld dat de componist voor ogen had, was een nachtelijk tochtje vanuit het skidorp in het nabijebos. Begeleid door klanken van sleebellen en paardenhoeven laat de arrenslee de lichten van de bewoonde wereld achter zich en begeeft zich in het bos, gevolgd door de terugkeer naar het dorp. Een scenario dat mooie muzikale sfeerbeeldenoproept.

92,70  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven