Philip Sparke (* 1951)

Songs of the East Coast Fishermen

Anglo Music Midway Series

P. Sparke: Songs of the East Coast Fishermen, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.975413
Auteur / ComponistPhilip Sparke
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar2005
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 129-010
ISMN9790570291298

Beschrijving

De componist Ralph Vaughan Williams droeg aan het begin van de twintigste eeuw bij aan de opleving van het volkslied in Groot-Brittannië. Tijdens zijn vele rondreizen door het land verzamelde hij volksliedjes uit alle lagen van demaatschappij. In Norfolk bezocht hij The Tilden Smith, een stamkroeg van vissers, en in minder dan een week had de componist daar 61 liederen genoteerd. In Songs of the East Coast Fishermen verwerkte Philip Sparke vijf vandeze melodieën plus King’s Lynn, een volksliedje dat Vaughan Williams bewerkte tot een populaire hymnemelodie.

275,10  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven