Philip Sparke (* 1951)

Spirit of Endeavour

Elite Series

P. Sparke: Spirit of Endeavour, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.976004
Auteur / ComponistPhilip Sparke
Moeilijkheidzeer moeilijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar2014
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 399-010
ISMN9790570299768

Beschrijving

Het werk weerspiegelt het verhaal achter de Harmonie de Charlesbourg vanaf het begin in 1993. Dat verhaal kent vele facetten en behelst verschillende aspecten van het menselijk bestaan: hard werk, vriendschap, het streven naar muzikale schoonheid,liefde, huwelijk en geboorte, maar ook het droevige verlies van gewaardeerde leden. Componist Philip Sparke besloot dit alles weer te geven in twee contrasterende delen: het eerste, One Vision, verklankt François Dorions vooruitziende blik bij deoprichting van het orkest en de daaropvolgende wens om een ensemble te creëren dat het ideaal van muzikale perfectie zou omarmen. Het tweede deel, The Pursuit of Excellence, is een odeaan twintig jaar van grote inspanningen waardoor de Harmonie deCharlesbourg de nagestreefde doelen heeft kunnen bereiken: inmiddels neemt het orkest een trotse plaats in binnen het muziekleven van Quebec.

214,00  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven