Philip Sparke (* 1951)

The Bandwagon

Anglo Music Midway Series

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.645207
Auteur / ComponistPhilip Sparke
Moeilijkheidmedium
Jaar van herkomst2004
Uitgavejaar2004
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 126-010
ISMN9790570291267

Beschrijving

Dirigent en radiopresentator Yutaka Nishida komt uit Tokio en is een goede vriend van Philip Sparke. Naast het dirigeren van blaasorkesten en het lesgeven presenteert hij - op de Japanse nationale radiozender Digital Radio Musicbird- een wekelijks programma over blaasmuziek, waarbij de nadruk ligt op zowel brassbands als harmonieorkesten. Dit programma heet The Bandwagon (de muziekwagen), en het radiostation gaf Philip Sparke de opdracht om een marste schrijven die kon worden gebruikt als herkenningstune. Het resultaat is deze vrolijke, frisse mars in een eenvoudige ABA-vorm.

117,20  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

P. Sparke: The Bandwagon, Blaso (Part.)
Philip Sparke

The Bandwagon

Anglo Music Midway Series

voor: Harmonieorkest

Partituur

Artikelnr.: 975898

22,50  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven