Philip Sparke (* 1951)

The Harbour: Sunday Morning

Anglo Music Midway Series

P. Sparke: The Harbour: Sunday Morning, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.975911
Auteur / ComponistPhilip Sparke
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentAnglo Music
Productie nr.AMP 167-010
ISMN9790570291670

Beschrijving

The Harbour: Sunday Morning werd geschreven voor de Jersey Instrumental Service voor de Jersey Youth Wind Band. Jersey is een van de Kanaaleilanden. De geschiedenis van deze eilanden is onlosmakelijk verbonden met de zee, diedaarom het thema vormt voor deze compositie. The Harbour: Sunday Morning begint met de zee op z’n kalmst - blauw en majestueus - begeleid door de kreten van zeevogels. Maar we worden snel herinnerd aan de gevaren ervan terwijlsnellere muziek in shantystijl leidt naar de beschrijving van een storm. Na een enorme climax neemt het geraas langzaam af en wordt de zee wederom kalm - hoewel het besef van mogelijk gevaar nooit geheel verdwijnt.

147,80  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven