Wim Stalman

Triumph of the Skies

Overture on Hark! The Herald Angels Sing

W. Stalman: Triumph of the Skies, Blaso (Pa+St) (0)
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.879871
Auteur / ComponistWim Stalman
Moeilijkheidmedium
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten21 × 29,7 cm
Uitgavejaar2006
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1064118-010
ISMN9790035055854

Beschrijving

In Hark! The Herald Angels Sing (Hoor, de englen zingen d’eer), een van de meest gezongen kerstkoralen ter wereld, staat de aankondiging van Jezus’ geboorte centraal. De melodie, oorspronkelijk geschreven door Felix Mendelssohn-Barholdy,is in meerdere talen voorzien van een tekst waarin mensen worden opgeroepen te luisteren naar de blijde boodschap van de engelen. De titel van dit openingswerk verwijst naar een zin uit de Engelse tekst: Join thetriumph of the skies! Opgewekte klanken en ritmes enerzijds en meer ingetogen langere lijnen anderzijds weerspiegelen de vreugde en verwondering bij de viering van het kerstfeest. In dit werk is het koraal integraal opgenomen,zodat het met koor- en/of samenzang kan worden uitgevoerd.

137,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven