Stromae (* 1985)

Multitude

Stromae: Multitude, GesKlavGit (SBPVG) (0)Stromae: Multitude, GesKlavGit (SBPVG) (1)Stromae: Multitude, GesKlavGit (SBPVG) (2)Stromae: Multitude, GesKlavGit (SBPVG) (3)Stromae: Multitude, GesKlavGit (SBPVG) (4)
voorZangstem, piano [gitaar]
UitgaveSongbook PVG (Piano/Vocal/Guitar)
Artikelnr.1331491
Auteur / ComponistStromae
Moeilijkheidmedium
TaalFrans
Omvang124 pagina’s; 30,5 × 23 cm
Uitgavejaar2022
Uitgever / ProducentHal Leonard
Productie nr.HLE115
ISMN9790705064148

Beschrijving

Met een Rwandese vader die hij niet vaak zag en een Vlaamse moeder die alleen een huishouden van zes mensen runde, werd Stromae in 1985 in Brussel geboren als Paul van Haver. Hij groeide op met een soms wazige en chaotische dubbele identiteit en leerde de relatie tot zichzelf en anderen te verzachten door muziek. Stromae vond de magische formule om rap, afrobeat en Franstalige teksten te combineren, zonder de traditie van de ene stijl te beledigen of het dans DNA van de andere stijl te veranderen. In deze uitgave van zijn nieuwe album Multitude uit 2022, vernieuwt de beatmaker zijn stijl met een uitgesproken Zuid-Amerikaanse invloed. In "Santé", de eerste track, "C'est Que du Bonheur" en "La Solassitude" gooit Stromae de patronen overhoop, breekt hij met te veel gebruikte stijlen en vermenselijkt hij de taal van de machine door zelfs een strijkkwartet en klavecimbel in "Fils de Joie" te introduceren.

23,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven