Carl Teike (1864 – 1922)

Graf Zeppelin

Accordion

C. Teike: Graf Zeppelin, AkkOrch (Pa+St) (0)
voorAccordeonorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.146882
Auteur / ComponistCarl Teike
ArrangeurGerd Huber
Moeilijkheidgevorderd
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang16 pagina’s
Uitgavejaar2004
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.1043573
ISMN9790035082584

Beschrijving

Teike is een van de grootste componisten van marsmuziek, vooral vanwege zijn traditionele marsen Alte Kameraden en Graf Zeppelin. Beide marsen zijn wereldwijd bekend en worden vaak gespeeld, dankzij hun prachtige en pakkende melodieën.De mars Graf Zeppelin is een eerbetoon aan Ferdinand Graf von Zeppelin, de beroemde Duitse maker van luchtschepen, die in de tijd van Teike leefde. Manuel en Gerd Huber maakten van dit stuk een fraaie accordeonbewerking.

48,40  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven