The Logical Song

as performed by Supertramp

voorFanfare
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.810644
ArrangeurAndré Waignein
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Maten30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2009
Uitgever / ProducentHal Leonard
Productie nr.1579-08 DHE
ISMN9790035086575

Beschrijving

The Logical Song was een hit van de beroemde Britse symfonische rockband Supertramp, die werd opgericht in 1969. De single, geschreven door Roger Hodgson, die ook de leadvocals voor zijn rekening nam, is afkomstig van het succesvollealbum Breakfast in America, dat werd uitgebracht in 1979. Het thema van de song is de ontwikkeling van een zorgeloos, vrolijk kind tot een logisch denkende, cynische volwassene. De kenmerkende Supertramp-sound vandie tijd komt in dit nummer meesterlijk naar voren. André Waignein schreef dit voortreffelijke arrangement, waar liefhebbers van Supertramp zich zeker in zullen kunnen vinden.

96,80  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven