Pjotr Iljitsj Tsjaikovski (1840 – 1893)

De Notenkraker Suite - Harp 1-2

voor harpensemble en verteller

P.I. Tschaikowsky: De Notenkraker Suite - Harp 1 (+OnlAudio) (0)
voorHarp Ensemble
UitgaveBladmuziek, online audio
Artikelnr.1204441
Auteur / ComponistPjotr Iljitsj Tsjaikovski
ArrangeurSabien Canton
Moeilijkheidmakkelijkmedium
TaalNederlands
Uitgavejaar2019
Uitgever / ProducentHarpologie
Productie nr.HARPO-NOT1-2

Beschrijving

De Notenkraker voor harpensemble en verteller. Alle zeven delen van Tschaikovsky’s beroemde Notenkrakersuite zijn nu gearrangeerd voor harpensemble. Laat je betoveren door de Suikerfee, strijd mee tegen de Muizenkoning en dans op de betoverende noten van de Bloemenwals! Het originele sprookje is hertaald en ingekort zodat het (ook buiten de decembermaanden) kan worden uitgevoerd door een verteller en een podium vol harpen. De Notenkraker bestaat uit 3 delen: - harp 1 & 2 voor beginners en voor gevorderden, - harp 3 voor vergevorderden (hakenharpversie en pedaalharpversie), - partituur (inclusief de originele celestapartij en het libretto). De delen zijn onafhankelijk van elkaarte koop. Via de website (www.harpologie.com) zijn gratis audio oefentracks te downloaden.

0,00  €
Sorry, dit artikel is niet langer beschikbaar.
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven