Uw Stretta team

Adrian Hommel
Verzending, Redactie

Adrian Hommel

Adrian is musicoloog en songwriter. Hij treedt regelmatig op met eigen soloprojecten als gitarist en brengt zijn muzikale ervaring mee in het Stretta Team.
Alexandra Kuntz
Design

Alexandra Kuntz

Alexandra komt uit een muzikale familie waar veel thuismuziek is gemaakt. Zo leerde ze viool en drums in haar jeugd. Maar toen veranderde de moeder van twee dochters haar professionele oriëntatie. Als opgeleid media-ontwerper en communicatiespecialist is zij bij Stretta verantwoordelijk voor het design – zowel online als offline.
Anna Kneißl
Klantenservice, redactie

Anna Kneißl

De musicoloog en muziekpedagoog Anna Kneißl werkt sinds 2013 bij Stretta. Ze speelt piano en blokfluit. Anna bewerkt enthousiast alle aanvragen van onze klanten – hoe ongebruikelijker, hoe beter!
Ariane Kappes
Accounting

Ariane Kappes

Ariane uit Uettingen, een mooi dorp niet ver van Eisingen. Zij zorgt voor de boekhouding en de lonen bij Stretta. Naast haar vierkoppige familie houdt ze van yoga en de feestmuziek van de jaren ’80. Ze geniet van de goede sfeer bij Stretta en is blij dat ze hier kan werken.
Astrid Baur
Verzend manager

Astrid Baur

De Schongauer heeft haar hart verloren aan Franken en Stretta. Ze voelt zich hier zeer comfortabel en mist haar vroegere beroep als bioloog nul.
Benjamin Haupt
Klantenservice, inkoop

Benjamin Haupt

Het goed gehumeurde multitasking talent speelt in drie bands en heeft muziekpedagogie gestudeerd. Benjamin schrijft teksten en is een songwriter in de genres pop en rock. Stretta betekent voor hem werken met plezier in een goed team.
Cathrin Mauer
Redactie

Cathrin Mauer

Als hoboïst en musicoloog heeft Cathrin een bijzonder scherp oog voor noten. Hun muzikale smaak heeft een klassieke nadruk, maar is verder zeer breed. De inheemse Rijnlander hoort echter alleen carnavalsliederen – maar dan met passie – in het juiste seizoen. Bij Stretta Music waardeert ze het gevarieerde werk in de redactie en de collegiale werksfeer.
Christine Schmitt
Verzending

Christine Schmitt

Christine is dol op haar gevarieerde werk en haar collega’s bij Stretta sinds 2013. Ze is de goede ziel in het verzendteam en voorziet iedereen graag met zelfgemaakte koekjes en snacks.
Cornelia Riethmüller
Redactie

Cornelia Riethmüller

Een onstuitbare powervrouw vol leven en passie voor muziek uit Oostenrijk. Cornelia heeft hobo gestudeerd. Cornelia speelt regelmatig met het Neurenberg Symfonie Orkest en geeft ook les in haar favoriete instrument. Ze is over de wereld gereisd en is nu happy bij Stretta.
Heike Schlör
Verzending

Heike Schlör

Heike leerde als kind de dwarsfluit spelen en speelde in een blaasorkest. Tegenwoordig is ze sportief in haar vrije tijd, en voelt zich erg thuis bij Stretta. Wanneer ze niet op pad is voor haar gezin van vier, ondersteunt de powervrouw het verzendteam actief.
Holger Slowik
Redactie

Holger Slowik

De afgestudeerde musicoloog speelt slagwerk, houdt van analoge noten en de service van Stretta. "Partituren zijn prachtig!
Iris Strauß
Accounting

Iris Strauß

De sportieve Iris kwam naar Stretta door een gelukkig toeval. Ze zorgt met veel energie en altijd in een goed humeur voor alles wat met de boekhouding te maken heeft. Vroeger zong ze heel kundig met haar nu volwassen kinderen en luistert nu graag naar zachte popmuziek.
Jan Reinelt
Redactie

Jan Reinelt

Jan verloor zijn hart aan de piano aan de Würzburgse muziekschool. Maar hij houdt ook van de trombone en de melodica. Dankzij zijn veelzijdigheid ondersteunt hij Stretta perfect in de redactie. Privé geniet hij ervan om zijn vrienden te verwennen met zijn barbecuevaardigheden. Bij Stretta voelt hij zich op zijn gemak vanwege het open en hartelijke werkklimaat. Als u meer wilt weten over de getalenteerde muzikant: www.janreinelt.de
Jenny Lobinger
Accounting, verzending

Jenny Lobinger

Jenny kwam naar Stretta via een zwangerschapsvervanging en bleef. Door haar veelzijdigheid helpt ze graag in verschillende afdelingen. Ze zong veel met haar neven en nichten in een band op bruiloften en familiefeesten. Ondertussen luistert ze graag naar Hip Hop en R&B. Ze verdeelt haar vrije tijd tussen wellness en haar geliefde vrienden. Ze houdt vooral van de diversiteit en de goede werksfeer bij Stretta.
Jens Mennig
Redactie, verzending

Jens Mennig

Jens werkt sinds 2012 voor Stretta en is opgeleid als groothandelaar. Hij houdt van tafeltennis en het luisteren naar muziek. Hij ziet Stretta als een groot gezin waarin aangenaam werken mogelijk is.
Johan van Slageren
Directie, marketing, medewerkers

Johan van Slageren

Johan woont in Stretta. Zijn enthousiasme en grote liefde voor muziek drijven het bedrijf vooruit. Met zijn vele talenten en zijn professionele opleiding tot Kapellmeister is hij ook in staat om inspirerende ideeën in een breed scala van taken om te zetten en tot succes te leiden. Zijn esprit leidt het hele team naar een krachtig en sympathiek geheel. Als hij nog tijd over heeft, speelt hij graag jazz in zijn combo, of componeert hij voor verschillende bezettingen.
Luca Sterner
Verzending

Luca Sterner

Luca vond het vroeger leuk om piano en keyboard te spelen, maar heeft nu meer van de sport ontdekt. Met veel enthousiasme zet ze zich in voor het kickboksen. Naast haar hobby en school werkt ze al enkele jaren voor Stretta in de scheepvaart – vooral vanwege het leuke team.
Marlena van Slageren
Verzending

Marlena van Slageren

Sinds 2014 is zij betrokken bij de verzending en verzending van goederen. De gepassioneerde zanger, pianist en gitarist verdient naast zijn schooltijd bij Stretta een paar euro’s. Door het bijwonen van een internationale school in Wenen staat de wereld van de muziek voor haar open.
Matthias Rauh
Redactie

Matthias Rauh

Matthias is een echte Stretta-veteraan – hij maakt sinds 2006 deel uit van het team. De inwoner van Neder-Franken houdt vooral van het feit dat zijn werk dicht bij de muziek staat, omdat hij in zijn vrije tijd al op jonge leeftijd gepassioneerd tafeltennis en piano speelt. Zijn absolute favoriet is Johann Sebastian Bach.
Moritz Wessiepe
IT-ontwikkeling, muzieknotatie
Oma en opa Stück
Catering en chauffeursdienst

Oma en opa Stück

Als een goede ziel is Barbara er altijd als je haar nodig hebt. Op Stretta parties verzorgt zij het team op het hoogste niveau en houdt zij het bedrijf ook in het dagelijks leven netjes. Henner is onderweg als chauffeur voor Stretta in het land. In zijn jeugd speelde hij viool, maar inmiddels heeft hij deze aan de nagel gehangen.
Petra Labazan
Klantenservice, inkoop

Petra Labazan

Petra is een hoboïst. Ze is niet alleen thuis op de klassieke hobo, maar bespeelt ook tal van andere hobo-instrumenten – van barok tot modern – alles is inbegrepen. Als de Kroaat, die graag experimenteert, echter een favoriet tijdperk zou moeten kiezen, zou ze duidelijk voor de barokke periode kiezen. Bij Stretta werkt ze in de klantenservice, waar haar uitgebreide kennis van muziek van groot nut is.
Philipp Wessiepe
IT-ontwikkeling

Philipp Wessiepe

Philipp studeert informatica aan de Universiteit van Bayreuth en ontwikkelt als student ingenieuze hulpmiddelen die het werk voor alle medewerkers in het bedrijf gemakkelijker maken. Als kind bouwde hij al graag computergestuurde robots met Fischertechnik. Nu vult het werk bij Stretta zijn digitale onderzoeksdrang aan.
Ralf Eickhoff
Klantenservice, inkoop, redactie, directie assistent

Ralf Eickhoff

Ralf heeft in zijn leven veel meegemaakt door middel van muziek. Na zijn studie in Boedapest werkte de schoolmuzikant en dirigent enkele jaren in IJsland aan een muziekschool. Toch konden de eilandbewoners zijn hart niet veroveren – dat klopt voor de Hongaarse volksmuziek en de Centraal-Oost-Europese geschiedenis. Ralf heeft daarom de beste voorwaarden voor klantenservice en artikelredactie.
Regina Heimann
Reiniging

Regina Heimann

Het altijd vrolijke Regina zorgt voor orde en netheid in huis. Ook op het werk is ze altijd klaar voor een grapje en is ze nooit op zoek naar een gezegde. Regina is een hondenfreak. Met haar geliefde witte bokser Linda is ze vaak te vinden in het bos en in de velden rond Eisingen.
Robin Schulte-Uentrop
IT-ontwikkeling

Robin Schulte-Uentrop

Hij kwam vier jaar geleden als wiskundeleraar voor de kinderen van het gezin en bleef als softwareontwikkelaar. Zo kan het soms gaan als je op Stretta jong en getalenteerd bent. Robin vindt het leuk om zijn ideeën te ontwikkelen en ze snel te zien uitvoeren. Bij Stretta heeft hij de mogelijkheid om creatief en resultaatgericht te werken. Maar zijn grote liefde is muziek: hij houdt van piano spelen en zingt in een koor.
Rosy Bausewein
Verzending

Rosy Bausewein

Bij Rosy gaat alles soepel en betrouwbaar. De allrounder voorziet zijn collega’s niet alleen graag van koffie en zelfgemaakte snacks, maar verpakt ook de vele wensen van de klant met veel verve en liefde. Ze speelt ook piano, is fitness trainer voor de sportclub, houdt van bakken en koken en zorgt voor haar drie kinderen.
Sonja Taubert
Klantenservice, inkoop

Sonja Taubert

De muziekverkoopster heeft met Stretta haar weg terug gevonden in de muziekindustrie. Ze geniet van geconcentreerd werk en telefonisch contact met klanten thuis. Zelf speelt ze piano en klarinet – geïnspireerd door de zonnige uitgestrektheid van Zuid-Frankrijk, haar tweede thuisland.
Thomas Pauschert
Muzieknotatie
Udo Wessiepe
Directie, IT-ontwikkeling

Udo Wessiepe

Het multitalent werkt met veel energie en passie aan de architectuur van het huis Stretta. Er is geen gebied dat hij met zijn kennis niet vooruitgaat. Met Stretta heeft de opgeleide Kapellmeister een taak gevonden die overeenkomt met zijn grote drang om nieuwe dingen naar succes te leiden. Udo woont met zijn gezin in de buurt van München en houdt van de nabijgelegen bergen – in de zomer kunt u hem daar klimmen of mountainbiken, in de winter op de skipiste.
Veronika Sterner
Accounting, verzending

Veronika Sterner

Veronika helpt bij de verzending en ondersteunt de boekhouding met bravoure. Tegelijkertijd zorgt ze voor vijf kinderen, een hond en twee katten. Ze geniet ervan als er leven is in de stand en blinkt uit door de uitstekende catering. In haar vrije tijd houdt ze van live muziek, dansen en tuinieren.
Vincent Van Slageren
Verzending

Vincent Van Slageren

Vincent bespeelt niet alleen één, maar ook drie instrumenten! Naast piano en zang houdt hij van de akoestische gitaar, die hij ook in verschillende bands speelt. Naast de muziek heeft hij nog tijd voor zijn andere hobby’s softair spelen en bergafwaarts rijden. Bij Stretta werkt hij van tijd tot tijd in de verzendafdeling.
Zoey
Hond moet zijn

Zoey

De zwarte bontknobbel strekte zich uit in de wind en genietend van de zon voor het huis – dat is Zoey. Populair aan alle kanten en altijd te weinig gestreeld, ze wikkelt de benen met Stretta. Zoey is een groot talent in het koor en bij de voerbak.