Klaas van Polanen

Ik word gitarist 2

Elementaire gitaarmethode

K. van Polanen: Ik word gitarist 2, Git (+DVD) (0)K. van Polanen: Ik word gitarist 2, Git (+DVD) (1)K. van Polanen: Ik word gitarist 2, Git (+DVD) (2)K. van Polanen: Ik word gitarist 2, Git (+DVD) (3)K. van Polanen: Ik word gitarist 2, Git (+DVD) (4)
voorKlassieke gitaar
UitgaveMuziek lesboek, DVD
Artikelnr.675993
Auteur / ComponistKlaas van Polanen
Moeilijkheidmakkelijk
TaalNederlands
Omvang48 pagina’s; 22 × 31 cm
Uitgever / ProducentKavepe Music
Productie nr.KAVE107146

Beschrijving

In Ik word gitarist deel 2 gaat de leerling aan de slag met allerlei nieuwe technieken, zoals tirando-spel, arpeggio’s, positiespel en legato.

Ook worden weer veel nieuwe akkoorden geleerd en is er aandacht voor improvisatie. Het geheel wordt weer ondersteund door een instructie-DVD, waarop veel oefeningen worden voorgedaan. Op de DVD staan ook begeleidingen van stukjes en liedjes, zodat de leerling mee kan spelen. Dit tweede deel van de gitaarmethode bestaat uit 48 pagina’s en is geschikt voor leerlingen met 1 tot 2 jaar leservaring.

15,10  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

K. van Polanen: Ik word gitarist 1, Git (+DVD)
Klaas van Polanen

Ik word gitarist 1

Elementaire gitaarmethode

voor: Klassieke gitaar

Muziek lesboek, DVD

Artikelnr.: 675992

15,10  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven