Voorbeeldrepertoire A

Composities voor het A-examen

Voorbeeldrepertoire A, Klar;Klav (+CD) (0)Voorbeeldrepertoire A, Klar;Klav (+CD) (1)Voorbeeldrepertoire A, Klar;Klav (+CD) (2)Voorbeeldrepertoire A, Klar;Klav (+CD) (3)Voorbeeldrepertoire A, Klar;Klav (+CD) (4)Voorbeeldrepertoire A, Klar;Klav (+CD) (5)

Variety (Demo)

Variety (Play-Along)

Memories (Demo)

voorKlarinet; piano ad lib.
UitgavePiano-partituur, solopartij, playback-CD
Artikelnr.476188
Moeilijkheidmakkelijk
TaalNederlands
Omvang20/19 pagina’s; 29,5 × 29,7 × 21 cm
Uitgavejaar2005
Uitgever / ProducentKunstfactor
Productie nr.DHP 1053887-400
ISBN9789043122603

Beschrijving

In dit boek staan nieuw gecomponeerde muziekstukken die je kunt gebruiken voor je A-examen. Bekende componisten van blaasmuziek zijn hiervoor speciaal achter de componeertafel (eigenlijk de componeercomputer) gaan zitten en bedachtendit nieuwe repertoire: een uitgebreide keuze van geschikte muziek die je tijdens het A-examen en in de voorbereidingstijd daar naartoe kunt spelen. Natuurlijk kun je deze muziek ook spelen bij andere gelegenheden, bijvoorbeeldals je voorspeelt in de muziekschool, bij de muziekvereniging of tijdens een solistenconcours.

Er zijn stukken mét en zonder pianobegeleiding. Je kunt jezelf dus solistisch presenteren, maar ook samen met een pianist. Voor je examenstudeer je minstens twee stukken in met begeleiding (samenspel) en twee zonder begeleiding. Misschien kun je bepaalde stukken of gedeelten ervan zelfs uit het hoofd spelen. Probeer het maar eens!Op de bijbehorende cd hoor je hoede muziek klinkt als die vertolkt wordt door een beroemde blazer. Goed voorbeeld doet goed volgen, maar verlies je eigen interpretatie daarbij niet uit het oog.

Ook de pianobegeleidingen staan op de cd. Dat is handig als je docentgeen piano speelt. Maar helemaal ‘echt’ wordt het als je docent of een andere pianist de pianobegeleidingen speelt. Daarom hebben we ze in dit boek afgedrukt.Achter in het boek staan een aantal stukjes ‘prima vista melodie’. Daarmeekun je het ‘van blad lezen’ oefenen. Dat is belangrijk, want in je orkest krijg je ook steeds nieuwe muziekstukken en dan komt het ‘van blad lezen’ goed van pas.Wij wensen je veel speelplezier - en succes met de voorbereidingenen het A-examen zelf!

23,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

Voorbeeldrepertoire B, Klar (+CD)

Carmensita (Demo)

Voorbeeldrepertoire B

Composities voor het B-examen

voor: Klarinet, piano

Bladmuziek, playback-CD

Artikelnr.: 581989

23,50  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven