Oliver Waespi (* 1971)

Friendly Takeover

Beriato Concert Works

voorBrass band
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.999383
Auteur / ComponistOliver Waespi
Moeilijkheidmedium
Duur9:30 minuten
Uitgavejaar2016
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP16013650
ISMN9790365224630

Beschrijving

Friendly Takeover is gecomponeerd voor het Eidgenössisches Musikfest van 2016 in het Zwitserse Montreux. In dit werk, dat uit drie delen bestaat, experimenteert de componist met lyrische motieven die worden onderbroken door verschillende opvallende ritmes in diverse maatsoorten. De finale wordt uiteindelijk bepaald door groovy beats. Maar de overname is steeds van vriendelijke aard, want de verschillende beats fungeren duidelijk niet als rivalen van de lyrische motieven; ze verlenen eerder extra energie en vitaliteit. Daarom krijg je de indruk van een voortdurende versnelling door het hele werk heen.

137,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

O. Waespi: Friendly Takeover, Brassb (Part.)
Oliver Waespi

Friendly Takeover

Beriato Concert Works

voor: Brass band

Partituur

Artikelnr.: 999382

29,60  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven