Oliver Waespi (* 1971)

The Graces of Love

Le Gratie d'Amore
Beriato Concert Works

voorBrass band
UitgavePartituur
Artikelnr.1001347
Auteur / ComponistOliver Waespi
Moeilijkheidgevorderd
Omvang56 pagina’s; 22,9 × 30,5 cm
Duur12 minuten
Uitgavejaar2013
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP13077622
ISMN9790365223985

Beschrijving

The Graces of Love (Le Gratie d’Amore) is de titel van een boek dat in 1602 werd geschreven door Cesare Negri, de beroemde balletmeester die in de late renaissancetijd aan het Milanese hof werkte. Het bevat een aantal dansmelodieën en precieze beschrijvingen van hofdansen. Ook de melodie van ‘Il bianco fior’ (‘The White Flower’ oftewel ‘De witte bloem’) is erin opgenomen. Hierop is het eerste deel van dit werk gebaseerd. Het gaat om een levendige dans in driekwartsmaat die leidt naar een versnelling en vervolgens uitmondt in een plotselinge verschuiving naar een gelijkmatige maatsoort. Het tweede deel, dat rustig en contemplatief van sfeer is, bevat het stuk‘Vaghe bellezze…’ (‘Veiled Beauty’ oftewel ‘Gesluierde schoonheid’). Breed uitgesponnen cantilena’s omlijsten twee solo’s waarin de melodie wordt gevarieerd en ontwikkeld. Als laatste bevat het derde deel een ‘Saltarello’ met een hypnotiserend ritme, waarmee het werk op imposante en tegelijkertijd virtuoze wijze afsluit.

38,30  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

O. Waespi: The Graces of Love, Brassb (Pa+St)
Oliver Waespi

The Graces of Love

Le Gratie d'Amore
Beriato Concert Works

voor: Brass band

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 999418

152,80  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven