Oliver Waespi (* 1971)

Tracing Time

Sinfonietta nr. 3

voorBrass band
UitgavePartituur
Artikelnr.999360
Auteur / ComponistOliver Waespi
Moeilijkheidzeer moeilijk
Omvang74 pagina’s
Duur16 minuten
Uitgavejaar2017
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP17017666
ISMN9790365225118

Beschrijving

Tracing Time is geschreven in opdracht van de Stichting WMC Kerkrade in samenwerking met de Stichting Vrienden van het WMC voor de Wereldkampioenschappen 2017 in Kerkrade (Nederland). Het muzikale materiaal is gevormd als een tijdlijn op een denkbeeldige mentale plattegrond. Deze draad loopt door de hele compositie heen en wordt voortdurend getransformeerd door middel van talrijke klankkleuren en ritmes. Tegelijkertijd neemt het werk een symfonische structuur aan, gebaseerd op drie ononderbroken, aan elkaar verbonden delen. De muziek voldoet aan alle eisen voor een eersteklas wedstrijd- of concertwerk. Uitdagend, spectaculair, innovatief en meeslepend!

53,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

O. Waespi: Tracing Time, Brassb (Pa+St)
Oliver Waespi

Tracing Time

Sinfonietta nr. 3

voor: Brass band

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 999350

205,80  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven