Oliver Waespi (* 1971)

Traversada

Beriato Concert Works

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.999281
Auteur / ComponistOliver Waespi
Moeilijkheidzeer moeilijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang40 pagina’s
Duur12 minuten
Uitgavejaar2019
Uitgever / ProducentBeriato Music
Productie nr.BMP19015673
ISMN9790365225347

Beschrijving

Het oversteken van een bergpas wordt in het Reto-Romaans traversada genoemd. Zo’n oversteek brengt onzekerheden en gevaren met zich mee, maar ook hoop en nieuwe mogelijkheden. Wie begint aan een traversada laat het vertrouwde achter zich en gaat op zoek naar nieuwe plaatsen en andere mensen. Het werk Traversada, gebaseerd op een Reto-Romaans lied over afscheid en onzekerheid over het weerzien, verklankt een dergelijke reis. Bij aanvang worden fragmenten van de melodie vanuit verschillende hoeken ge ntroduceerd door solisten die zich niet op het podium bevinden, waarna zich een dramatisch muzikaal verhaal ontvouwt. Na een muzikale verschuiving keren demotieven terug in gedempte, pulserende klankkleuren. In het laatste deel wordt de structuur weer opgebouwd, uitmondend in een levendig slot waarin de energieke melodische motieven terugkeren.

45,90  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst

Aanverwante artikelen

O. Waespi: Traversada, Blaso (Pa+St)
Oliver Waespi

Traversada

Beriato Concert Works

voor: Harmonieorkest

Partituur, losse partijen

Artikelnr.: 999282

214,00  €incl. BTW, plus verzendkosten
Levertijd: 1–2 weken (nl)
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven