André Waignein (1942 – 2015)

Celtic Gathering

Performance Series

Placeholder image
voorHarmonieorkest
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.884521
Auteur / ComponistAndré Waignein
Moeilijkheidmakkelijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Uitgavejaar2004
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1043649
ISMN9790035053652

Beschrijving

Roland Kernen is zeer geïnteresseerd in traditionele muziek, met name die van de Kelten. De Kelten kenden een rijke traditie van legenden en mythen die prachtig naar voren komt in deze compositie. Celtic Gathering is gebaseerd optwee muzikale stemmingen. De eerste melodielijn, die in mineur staat, drukt het vrolijke karakter van een groepsdans uit, terwijl de tweede melodie, die in majeur staat, de vreugdevolle stemming van een Keltisch dorp weergeeft.Waaromzou u geen vleugje Keltische magie brengen in het repertoire van uw orkest.

139,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven