André Waignein (1942 – 2015)

Ouverture Festive

Scherzando Concert Works

voorHarmonieorkest
UitgavePartituur
Artikelnr.981690
Auteur / ComponistAndré Waignein
Moeilijkheidmakkelijk
Uitgavejaar2004
Uitgever / ProducentScherzando
Productie nr.1185-04-140 S
ISMN9790035028247

Beschrijving

Deze fijn vormgegeven ouverture onderzoekt allerlei ‘muzikale stemmingen’ binnen een expressief ritmisch en melodisch kader. De openingsmaten zijn feestelijk, met een majestueus, fanfareachtig koper dat het hoofdthema introduceert.Het middendeel van de compositie biedt een melodische adempauze en de levendige finale verklankt een enorme hartstocht waarin zich een delicaat samenspel van melodie en ritme ontwikkelt. Een welkom nieuw werk voor elk concertprgramma.

26,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven