André Waignein (1942 – 2015)

Rhapsody for Alto Saxophone

Soloworks

voorAlto Saxophone and Concert Band/Harmonie
UitgavePartituur
Artikelnr.982242
Auteur / ComponistAndré Waignein
Moeilijkheidzeer moeilijk
TalenDuits, Engels, Frans, Nederlands
Omvang92 pagina’s; 30,5 × 22,9 cm
Uitgavejaar2012
Uitgever / ProducentScherzando
Productie nr.1828-11-140 S
ISMN9790035203781

Beschrijving

Een veeleisend en spannend solowerk voor altsaxofoon en orkest. Het is een spontaan stuk dat op natuurlijke wijze tot ontwikkeling komt. Daarbij gaat het op uitdagende wijze in op zowel het technische vermogen van de saxofoon alsook de expressieve kant ervan. In drie delen laat de solist zich - met virtuoze arabesken, buitengewone uitdrukkingskracht en verrassende muzikaliteit - van zijn beste kant zien. Ook de rest van het orkest komt goed aan haar trekkenen vormt een prikkelend contrast met de solist (moeilijkheidsgraad 6).

91,70  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven