Watermelon Sugar

De Haske Recorder Series

R. Bienioschek: Watermelon Sugar, 4BflKlavGiSc (Pa+St) (0)R. Bienioschek: Watermelon Sugar, 4BflKlavGiSc (Pa+St) (1)R. Bienioschek: Watermelon Sugar, 4BflKlavGiSc (Pa+St) (2)R. Bienioschek: Watermelon Sugar, 4BflKlavGiSc (Pa+St) (3)R. Bienioschek: Watermelon Sugar, 4BflKlavGiSc (Pa+St) (4)
voor4 blokfluiten (SATB); piano, gitaar, slagwerk ad lib.
UitgavePartituur, losse partijen
Artikelnr.797552
ArrangeurRalf Bienioschek
PerformerHarry Styles
Moeilijkheidmedium
Omvang9 pagina’s (Partituur); 23 × 30,5 cm
Uitgavejaar2021
Uitgever / ProducentDe Haske
Productie nr.DHP 1216339-070
ISBN9789043161039
ISMN9790035246429

Beschrijving

Watermelon Sugar van Harry Styles, een groovy song waar het plezier van afstraalt, was in 2020 een grote zomerhit. Dit arrangement werd geschreven door de gerenommeerde Duitse blokfluitsolist en -docent Ralf Bienioschek, speciaal voor zijn serie Ralf Bienioschek Signature Edition. Het arrangement is geschreven voor een standaardkwartet van sopraan-, alt-, tenor- en grootbasblokfluit, met aanvullende partijen voor basblokfluit en contrabasblokfluit.

Er worden ook optionele partijen voor (elektrische) piano, (elektrische) gitaar, westerngitaar, elektrische basgitaar, (elektrische) drumset, cajon/shaker, cowbell en een playbackversie (beschikbaar op onze website www.bandmusicshop.com) meegeleverd. Op ons YouTube-kanaal Hal Leonard Europe Ensemble zijn een demo met partituur en een How to play-video te vinden.

Er zijn verschillende opzetten mogelijk om de song te spelen, bijvoorbeeld - met een band: (e)-piano, (e)-gitaar, westerngitaar, e-basgitaar, (e)-drumset, cowbell - met een akoestische band: westerngitaar, e-basgitaar, cajon/shaker, cowbell - of met alleen de blokfluiten, een westerngitaar en met (of zonder) de playbackversie. Heel veel plezier!

25,50  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven