Franco Cesarini (* 1961)

Joueurs de flûte

selected and performed by Franco Cesarini

F. Cesarini: Joueurs de flûte, FlKlav (0)

Sound

Sound

Sound

voorDwarsfluit, piano
UitgaveBuch + Einzelstimme + Online-Audio
Artikelnr.957644
Auteur / ComponistFranco Cesarini
Moeilijkheidgevorderd
Omvang40 pagina’s
Uitgavejaar2018
Uitgever / ProducentMitropa
Productie nr.2111-18-404 M
ISBN9789043153560
ISMN9790035236734

Beschrijving

Na La fl te au salon en Belle Époque wijdt Franco Cesarini zich wederom aan de Franse kamermuziek: Joueurs de fl te presenteert een prachtige selectie van composities voor fluit en piano die rond de voorlaatste eeuwwisseling zijn geschreven. De componisten die in dit boek zijn opgenomen vertegenwoordigen een brede stilistische diversiteit: van de fluitvirtuoos Paul Taffanel en de laatromantische Gabriel Fauré tot de progressievere Albert Roussel. Dankzij de bijgevoegde demo- en begeleidingsopnamen (online te downloaden in mp3-formaat) is deze uitgave ideaal om alleen maar te luisteren óf als waardevolle oefenhulp en natuurlijk vanwege hetpure speelplezier!

Inhoud

  • Gabriel Fauré (Komponist): Fantaisie op. 79
  • Paul Taffanel (Komponist): Andante pastoral et Scherzettino
  • Albert Roussel (Komponist): Joueurs de flûte
31,60  €
Levertijd: 1–2 weken (Nederland)
op de verlanglijst
Onlangs bekeken
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven