Betaling en verzending

Verzendvoorwaarden

De goederen worden geleverd aan alle landen in de selectielijst. Wanneer je een land selecteert, worden de verzendkosten weergegeven, de levertijden voor dat land en, indien nodig, worden de prijzen aangepast - deze zijn gebaseerd op de geldende belastingen en heffingen en houden rekening met lokale prijsbindingen.

Verzending is per post of DHL – snel, betrouwbaar en klimaatneutraal.

Voor download-producten (digitale inhoud, die niet op een fysieke gegevensdrager geleverd wordt) worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Leveringstermijnen

De exacte levertijden vind je bij het betreffende artikel. Als je artikelen met verschillende levertijden hebt besteld, sturen we de goederen altijd in een gezamenlijke zending, tenzij anders afgesproken. In dit geval wordt de levertijd bepaald door het artikel met de langste levertijd die u heeft besteld. Download artikelen kunnen direct na het plaatsen van de bestelling worden gedownload.

Betaalmethoden

SEPA-Direct Debit

Bij betaling via SEPA-basisdomiciliëring of SEPA-bedrijfsdomiciliëring machtig je ons om het factuurbedrag van de opgegeven rekening te incasseren door het afgeven van een corresponderend SEPA-mandaat. Je ontvangt ten minste 5 dagen voor de datum van de automatische incasso een vooraankondiging. Houd er rekening mee dat je verplicht bent om ervoor te zorgen dat de rekening over voldoende middelen beschikt op de aangekondigde datum. De SEPA-incasso is alleen mogelijk voor klanten met een woonplaats of hoofdkantoor in Duitsland.

Factuur

Wij leveren aan klanten in Duitsland en in sommige buurlanden op rekening. Als je op rekening wilt bestellen en deze optie wordt niet weergegeven, neem dan contact met ons op. Het factuurbedrag dient binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen te worden voldaan.

Andere betalingswijzen

Alle andere betalingswijzen worden verwerkt via de interface van onze betalingsprovider Mollie. Mollie is een door De Nederlandsche Bank (DNB) erkende betaaldienstverlener. Naast ApplePay, PayPal, betalingen met credit- en debitcards worden, afhankelijk van het land, ook de regionale betaalmethoden GiroPay, EPS, iDeal, Bancontact en Klarna Sofort aangeboden. Voor alle betalingen die via Mollie worden verwerkt, wordt je rekening gedebiteerd bij het sluiten van de overeenkomst, tenzij anders overeengekomen.

Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 van Stretta Music. Bestel en koop bladmuziek online.

Uw specialist voor allerlei soorten bladmuziek. Muziekboeken online winkel, bladmuziek en play alongs om te downloaden, boeken, muzieklessenaars, lampen en muziek accessoires.

Het land Wereldwijd heeft een eigen Stretta website. In het geval dat je bestelling in dit land geleverd wordt, kun je het beste naar deze site wisselen, zodat de juiste levertijden en -voorwaarden getoond worden. Je winkelmandje en account blijven ongewijzigd wanneer je van land wisselt.

nl-netWisselen naar Stretta Music Wereldwijdnl-nlOp Stretta Music Nederland blijven